Το μπράβο στο W, τα πολλά μπράβο στο λαό του ! Το 9/9 και ο Λου, που δικαιούται να νιώσει δικαιωμένος και να στέλνει μηνύματα

Είναι μια παρατήρηση και οφείλουμε να την σημειώσουμε. Είμαστε το Τσίπας Μπλοκ. Είμαστε πρώτοι στην νύχτα της Αθήνας και πολύ δύσκολα πουλάμε το μπράβο μας, στην Πάτρα, που σχεδόν όλοι, είναι φρού φρού και αρώματα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.

Αλλά όχι δεν θα μείνουμε χωρίς μπράβο. Βρήκαμε που θα το πούμε. Στο καλοκαιρινό W_Rio, στους παίκτες και τον προπονητή του. Όχι πως πηγαίνει πίσω ο λαός του. Για κούπα, πρωτάθλημα και κύπελο, η παρουσία του. Και όχι μια, δύο, τρεις φορές. Με το σημερινό, το Κυριακάτικο, το νερό δείχνει να μπήκε στο αυλάκι για τα καλά. 9 στις 9 φορές, και βαθιά υπόκλιση από τον ιδιοκτήτης του, Παναγιώτη Λου. Σου λέει οι σακούλες με τα λεφτά, που έχω μοιράσει, χαμένες δεν πάνε. Σε καμία περίπτωση! Έχουν πιάσει τόπο! Και θα έχει και συνέχεια. Εννοείται!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ούτε είναι τυχαίο που στο Faceboook τρομοκρατεί με αυτά που γράφει. Που όλο και περισσότερους πιστούς, συγκεντώνονται να διαβάσουν τη βίβλο του φαινομένου λου. Θηρίο της πένας. 

Δείτε πολλές φώτο από το Grand Opening του W, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Που σάρωσε, παρόλο τον κακό σύμμαχο καιρό. Οι πολλές φώτο ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.