34 χρόνια μετά, έβγαλε από την ντουλάπα το «Μία Σου Και Μία Μου», το μεγάλο σουξέ της Αντζυ Σαμίου- Η Αθηνά Πολίτη, τα κατάλληλα χέρια και έχουμε και άλλο φοβερό

Νέα Αθηνά Πολίτη, με το «Μία Σου Και Μία Μου», την επανεκτέλση του παλιού σουξέ, και… χαμός με τα πρωτοσέλιδα! Τι δηλαδή; Πανηγυρίζουν, μπράβο λένε στον όμορφή τραγουδίστρια, για την επιλογή της. Το έβγαλε από τη ντουλάπα, όχι όπως το είχε πει η αξέχαστη Αντζυ Σαμίου, το 1988, σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και μουσική της Ναταλίας Γερμανού. Να ξέρουμε τι λέμε. Έτσι δεν θα είχε καμία τύχη, οι εποχές έχουν αλλάξει, έχει η κάθε εποχή τα δικά της. Οπότε, πολύ σωστά, ολοκαίνουργιο το έκανε, το έφερε στο σήμερα, με το δικό της μοναδικό στυλ. Μπράβο στην Αθηνά Πολίτη, λοιπόν. Φοβερό και το άλλο, η μεταγραφή της, η χειμερινή, σε νυχτερινό κέντρο, ιστορικό και σούπερ κυριλέ, θα βρίσκεται. Να το πω, να μην το πω ακόμη; Να το κρατήσω άλλο λίγο. Έτσι και το μάθετε, θα πείτε, πως είναι στα κατάλληλα χέρια, σε αυτά που ανοίγουν τις πόρτες τις μεγάλες και θέλουν όλοι να πέσουν. Ποτέ το ταλέντο δεν αναγνωρίζεται χωρίς τα κατάλληλα χέρια, το σύστημα, τον μεγάλο, πείτε το όπως θέλετε και όποιος κι αν είναι αυτός.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.