“Μυρίζει” μπαρούτι! Νέες καταγγελίες Κονδύλη, για τον Σταθοκωστόπουλο, που λέει ότι έχει αφήσει το παραλιακό μέτωπο σε “Μαύρα σκοτάδια”

Υπάρχουν κάποιοι πόλεμοι που όσο περνάνε οι μέρες, όσο ξαναρωτάς, τόσο μαθαίνεις πως πιο επικίνδυνοι έγιναν. Από την ανάγκη που προκαλεί το γεμάτο μίσος του ενός για τον άλλον, χωρίς να υπάρχει ο δρόμος της επιστροφής. Πρέπει να πάει στο τέλος οριστικά. Είναι πόλεμος σαν τον απόλυτο πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας. Και η σκέψη όλων των αναγνωστών μας, πήγε στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και τον επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Σήμερα σας καλώ να διαβάσετε τις νέες δηλώσεις Κονδύλη, τι λέει για τον Όμιλο Σταθοκωστόπουλου. Ότι έχει “ξεχάσει” τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Δεν τις εκτελεί. Για το φωτισμό, το πράσινο, την παιδική χαρά, τη συντήρηση και επισκευή όλης της παραλιακής περιοχής. Αντιθέτως έχει επικεντρωθεί μόνο στο να εκμεταλλεύεται τα εμπορικά του τα καταστήματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.