Το νέο φαινόμενο στην αγορά της νύχτας, Ρία Ελληνίδου και το deal με τον Γ.Βουτυράκο! Πριν έπεσαν “ζεστά” 100.000 ευρώ μετρητά από αλλού, αλλά αυτή προτίμησε το αφεντικό του Tokyo

Αντί να ασχοληθούμε με τα ονόματα τα λεγόμενα πρώτα, αν το λέμε σωστά, ασχοληθήκαμε όλο το καλοκαίρι στο πρωταθλήματα της νύχτας, με μια, που ακόμη δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Τώρα πάει να μπει. Πως λέγεται ; Ρια Ελληνίδου. Το φαινόμενο των λαικοδημοτικών ασμάτων. Δεν το συζητάμε ότι έχει ταλέντο, που με αυτό ξεχωρίζει, δεν άργησε ο επιχειρηματίας του Tokyo Γιάννη Βουτυράκος, να δει την διαφορά της, κι δεν άφησε το παιχνιδάκι στην τύχη του. Την άρπαξε πριν την αρπάξουν οι άλλοι, παρότι της είχαν υποσχεθεί πάρα πολλά, μέχρι και 100 χιλιάδες ευρώ, να πάρει σε μια μαύρη σακούλα, όπως στο γράφω και το διαβάζεις . Μ’ αυτόν μόνο τον επιχειρηματία, είδε ότι ότι ταιριάζει, πως θα έχει μέλλον, αποφάσισε να πορευτεί. Και περιμένεις την ανακοίνωση της πρεμιέρας, του πότε ξεκινάει στο Tokyo.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.