2η «Επανάσταση» στη Θεσσαλονίκη για «όχι άλλα ψέματα»

Έμειναν ξεροί. Αφού πρώτα, ο πρωθυπουργός, τους είπε ότι θα είναι καταστροφικό για τη χώρα ένα δεύτερο lockdown. Αφού πρώτα, τους είπε ότι ένα lockdown διευρύνει τις ανισότητες και κάνει τους φτωχούς φτωχότερους. Αφού πρώτα, τους είπε ότι ένα lockdown ναρκοθετεί την Ελλάδα. Αφού πρώτα, τους είπε ότι ένα lockdown είναι αδιανόητο. Αυτά τους είπε. Στα λόγια. Γιατί στην πράξη, παρέα με τον Σωτήρη, έκαναν την μεγαλειώδη κωλοτούμπα. Ξέχασαν τι τους είπαν, τι τους υποσχέθηκαν, και τους έκλεισαν και πάλι στη «στενή».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, για «παραμύθι» πάει και ότι το δεύτερο καθολικό lockdown θα τελειώσει στο τέλος Νοεμβρίου (Διαβάστε εδώ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ε, λοιπόν, έχουν όχι μία, αλλά πολλές δικαιολογίες, που στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι «επαναστάτησαν» για δεύτερη φορά. Έτσι, μετά την πρώτη, της Παρασκευής, χθες το βράδυ συγκεντρώθηκαν και πάλι, για να διαμαρτυρηθούν και πάλι, κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό, με το σύνθημα «όχι άλλα ψέματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υπήρξε μικροένταση, ωστόσο λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τους διαδηλωτές να πετούν μπουκάλια και μπογιές προς του αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα η ΕΛΑΣ προχώρησε σε προσαγωγές.

Για την ιστορία. Επανάσταση σημαίνει ξεσηκωμός. Ξέσπασμα από τη σκλαβιά. Σημαίνει αίμα. Μάχες. Σφαγές. Νίκες, ήττες, προδοσίες, πονηριές.

Διαβάστε επίσης : Δεν φταίνε αυτοί, η πείνα φταίει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.