Η προπόνηση Μητσοτάκη με το 2ο lockdown

Κυριάκος Μητσοτάκης

Φαντάζεσαι το lockdown να μην τελειώσει στο τέλος Νοεμβρίου, όπως μας είπαν ότι θα γίνει; Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το έκανε, κορόιδεψε τον λαό την πρώτη φορά και δεν έχει πρόβλημα να το ξανακάνει. Να τον ξανακοροϊδεύει και τώρα. Αυτή είναι η αλήθεια, την είπε πρώτο το tsipasblog.gr, στο άρθρο, υπό το τίτλο «Lockdown μέχρι να δύσει ο ήλιος» Για να μη ξεχνιόμαστε.

Τώρα σας λέω, ότι με τo δεύτερο γενικό lockdown, ο Μητσοτάκης κάνει προπόνηση. Ολοφάνερο είναι. ”Προετοιμασία” και για άλλες απαγορεύσεις στη συνέχεια. Τις οποίες, είναι πρόθυμος να αναλάβει, να διεκπεραιώσει. Για πάρτη του και για πάρτη τρίτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την ευκαιρία. Πολύ ανησυχητικά είναι τα όσα είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα, της ΕΡΑ, ο καθηγητής αναλυτικής Χημείας στο ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης.

Ερωτηθείς πόσο μπορεί να κρατήσει το lockdown, ήταν ξεκάθαρος: «Εγώ πιστεύω ότι το lockdown πρέπει να κρατήσει λίγο παραπάνω. Θα χρειαστούμε λίγες ημέρες παραπάνω και αν όλα πάνε καλά θα ανοίξουμε γύρω στις 10 με 15 Δεκεμβρίου, Η κορύφωση δεν έχει έρθει ακόμα και αναμένεται σε 15 ημέρες. Έτσι, θα ανοίξουμε το τελευταίο 15νθημερο του Δεκεμβρίου, αν όλα ακολουθηθούν πιστά».  

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.