Επεισόδιο νούμερο 3, στη κόντρα Γονίδη – Κυβέρνησης

«Αφού εσείς (κυβερνώντες) πουλάτε τρέλα. Εγω κρατάω ομπρέλα! Όταν μας είπαν ότι πήδηξε η νυχτερίδα τον μυρμηγκοφάγο και γεννήθηκε ο κορονοιος είπα κι εγώ σε μια τηλεφωνική συνέντευξη, ότι έρχεται από την βροχή, Βέβαια κάποιοι πρόλαβαν να με πουν γραφικό ή ότι το ’χω κάψει. Άρα, ούτε να εκφραστούμε ελεύθερα μπορούμε, γιατί αμέσως θα κατακριθούμε. Αλλά βλέπω ούτε αίσθηση του χιούμορ έχουν ορισμένοι. Είναι η εποχή που δεν πρέπει να μιλάς ούτε να γράφεις. Ύπομονη και Πίστη στο «επεισόδιο νούμερο 2» Σταμάτης».

Η κόντρα είναι αληθινή. Άλλωστε τα προηγούμενα επεισόδιο, νούμερο ένα και δύο, πολυέπαιξαν στα εγχώρια μήντια. Μιλάμε για το επεισόδιο νούμερο 3, τώρα, στη κόντρα Σταμάτη Γονίδη – Κυβέρνησης. Γονίδης είναι αυτός, 63 χρονών, παντρεμένος, με μεγάλα παιδιά, περιμένει ακόμη ένα, σε λίγους μήνες, όμως την βρίσκει στο έτσι. Στο ποιο έτσι; Στο δεν αντέχω άλλο το …σκάσε μη μιλάς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ευτυχώς που έχουμε τον Γονίδη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.