10 ώρα το πρωί είπε χθες ότι θα περνούσε από τα μαγαζιά για αυτοψία- Αλλά …άφαντος ο Δήμαρχος

Ειλικρινά, θέλω πάρα πολύ να τον καταλάβω. Να μπω στη θέση του, στις πιο κρυφές του σκέψεις, στο συναίσθημα του, την οπτική του. Μάλιστα, μεσημέρι ήταν που έγραψα πως «δεν έχει καμία σχέση με κάποιους από τους παλιούς πολιτικούς, από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, από το Δήμο Αλίμου. Που είχαν διάθεση για κουβέντα και κάτω από το τραπέζι». Θέλω να με βοηθήσει, αλλά αυτός δεν με βοηθάει.

Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς καν λόγια, παραθέτω τις πρώτες πρώτες ώρες, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη μουσική στα μαγαζιά, στην παραλία. (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα έγιναν). Από κείμενο επιχειρηματία πασίγνωστου μαγαζιού. Το ανέβασε στο Facebook και είναι σταθερός αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Άφαντος ο δήμαρχος Αλίμου σήμερα μετά το χθεσινό σόου στο δημοτικό συμβούλιο. Καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει τελικά με τα μαγαζιά της παράλιας και το προσωπικό που το κρατάει σε ομηρεία. Αντρέα Κονδύλη 10 ώρα το πρωί είπες χθες ότι θα περνούσες από τα μαγαζιά για αυτοψία. Ακόμα σε περιμένουνε. Είχες πιο σοβαρά ζητήματα σήμερα από το να έρθεις και να ξαναγυρίσουν στην δουλειά εκατοντάδες εργαζόμενοι ???

Τα σχόλια δικά σας……”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.