Όταν η έκθεση είναι υπερβολική, σίγουρα δεν κάνει καλό – Ληστεία στην Panik Records, στη δισκογραφική του Κασιδόκωστα και του Αρσενάκου – Στον δεύτερο κάθονται σούζα όλα τα μπουζούκια – Δύο άτομα με κουκούλες, άνοιξαν τρία χρηματοκιβώτια και άρπαξαν το ένα – Χτύπησαν γνωστό συνθέτη και τον έδεσαν στην καρέκλα

Δυο κουκουλοφόροι μπήκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Panik στη Βούλα – Έδεσαν και φίμωσαν τον φύλακα – Στο νοσοκομείο βρίσκεται γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο και δέχθηκε επίθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ατόμων που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη δισκογραφική εταιρεία, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι η Panik Records, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, δύο άγνωστοι έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες  εισέβαλαν στο κτίριο και αφού εντόπισαν τον φύλακα τον απείλησαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε κάθε γωνία του κτιρίου υπάρχουν κάμερες, ενώ πιθανολογείται ότι οι δράστες πέρασαν από τη μπροστινή πλευρά, καθώς ο πίσω χώρος είναι περιφραγμένος και ασφαλισμένος.

Ακόμη, όπως αναφέρει η εκπομπή «Happy Day» του Alpha, εκτός από τον υπάλληλο, εκείνη την ώρα υπήρχε στον χώρο και γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος εργαζόταν στο στούντιο ηχογράφησης. Ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από τους ληστές και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών, οι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν τρία χρηματοκιβώτια και να πάρουν ένα μικρό σε διαστάσεις, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενό του.

Μόλις εξαφανίστηκαν οι δράστες ο φύλακας ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ξεκίνησαν τις έρευνες, ώστε να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA των δραστών. Αναζητούνται επίσης μάρτυρες, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.