1 ώρα απ’ την Αθήνα, με 15€ βενζίνη: Η απέραντη παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θυμίζει τη Λια της Μυκόνου

Ένας κοντινός παράδεισος που θυμίζει νησί.

ετράμε πλέον αντίστροφα για το καλοκαίρι του 2023 και οι πιο ανυπόμονοι καταστρώνουν ήδη τα σχέδια τους για την πρώτη βουτιά. Εάν κι εσείς ψάχνετε έναν κοντινό, οικονομικό προορισμό με νερά που θυμίζουν νησί, τότε έχουμε μια πρόταση που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόλις μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένας κυριολεκτικά απέραντος τιρκουάζ παράδεισος και μάλιστα στο παραλιακό μέτωπο μιας εκ των ομορφότερων πόλεων της Ελλάδας. Αναφερόμαστε στην Κόρινθο και στην παραλία «Καλάμια» όπου τους καλοκαιρινούς μήνες χτυπά η καρδιά της πόλης.

Στα «Καλάμια» θα απολαύσετε το μπάνιο σας και θα κάνετε της βουτιές σας σε πεντακάθαρα, διαυγή νερά. Μην παραλείψετε να κάνετε και μια βόλτα μετά το μπάνιο σας και στους τεράστιους πεζόδρομους εντός της πόλης της Κορίνθου και να περιπλανηθείτε στην πλούσια τοπική αγορά.

Η ομάδα drone Up Stories έκανε μια πτήση πάνω από την πανέμορφη αυτή παραλία και μας χαρίζει μοναδικά πλάνα. Απολαύστε την!

-menshouse.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.