Το Privilege έρχεται στο Γκάζι! Όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης επιστροφής

Το Privilege έρχεται στο Γκάζι! Όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης επιστροφής

Ακόμη μια αποκλειστική είδηση του Tsipasblog.gr, τις τελευταίες ώρες συζητιέται πολύ έντονα στα πιο πολυσύχναστα καλλιτεχνικά και νυχτερινά πηγαδάκια της Αθήνας.

Αναφερόμαστε στην επιστροφή του Privilege, του θρυλικού κλαμπ που το γνωρίσαμε στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000 και αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη για πολλούς εμπειρία. Για όσους θυμούνται, είχε γίνει συνώνυμο της house και άκουγες εκεί μουσικές που δεν θα τις άκουγες στα ραδιόφωνα. Έβλεπες στα decks djs που ήταν κάτι για αστέρες του Hollywood για τους πολύ ψαγμένους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιθανότατα ένα άτομο της δικής μου ηλικίας δεν θα έπρεπε να γράφει αυτό το κείμενο, αλλά το ρεπορτάζ δεν σταματά.

Με σιγουριά πληροφορήθηκα από πολύ εμπιστευτική πηγή, πως δεν θα στεγάζεται ακριβώς στο Acro, αλλά στη ταράτσα του κτηρίου που βρίσκεται το εν λόγω νυχτερινό κέντρου του Ηλία Μαρασούλη και έχει θέα την Ακρόπολη. To οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, αφού φέτος πήρε άδεια.

Έχει κλείσει η συμφωνία, μεταξύ ομίλου Μαρασούλη-Βασίλη Τσιλιχρήστου, να λειτουργήσει ως εκλεπτυσμένο εστιατόριο, που το βράδυ θα παίζει χαλαρή μουσική. Ο Τσιλιχρήστος, ο οποίος έχτιζε χρόνο με τον χρόνο την αθηναϊκή νύχτα και την έννοια της διασκέδασης, φέροντας την επανάσταση του clubbing, θα είναι ο μπροστινός του εγχειρήματος. Και, βεβαία, δεν θα μπορούσε να μην ανέβει στα decks του Privilege. Όμως περιστασιακά.

Ενώ μια φορά τη βδομάδα, ο κορυφαίος dj Αντώνης Δημητριάδης, που έχει συνδεθεί με τον Αντώνη Ρέμο, θα δίνει τη δική του ξεχωριστή νότα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.