Το Open το μοναδικό κανάλι που έβγαλε έκτακτο από Χαλκιδική

Το OPEN με γρήγορα αντανακλαστικά ήταν το μοναδικό κανάλι με έκτακτη ενημέρωση από τα σημεία της βιβλικής καταστροφής στη Χαλκιδική.

Με έκτακτο δελτίο ειδήσεων στις 02.00 τα ξημερώματα, δημοσιογράφοι και τεχνικοί του OPEN βρέθηκαν πρώτοι στα σημεία όπου χτύπησε η φονική κακοκαιρία το βράδυ της Τετάρτης, ενημερώνοντας το κοινό για τις εξελίξεις και τον τραγικό απολογισμό – 7 νεκροί μέχρι σήμερα και περισσότεροι από 100 τραυματίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Μανής και Άρης Κουτσιούκης, από το γραφείο του σταθμού στη βόρεια Ελλάδα, μαζί με τους οπερατέρ Μάκη Αβραμίδη και Δημήτρη Τσιόπλο, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα σημεία των εξελίξεων και με συνεχείς ανταποκρίσεις μετέδιδαν το ρεπορτάζ και τις βιβλικές εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες. Το OPEN ήταν το μοναδικό κανάλι που είχε χθες έκτακτη ενημέρωση, δείχνοντας ετοιμότητα και τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά.

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.