Τι σημαίνει ο Δήμου πλήρωσε το παράβολο της αδειοδότησης της Παναχαϊκής

Σπύρος Δήμου

Σχεδόν όλοι οι σχολιογράφοι και οι αθλητικοί αναλυτές ασχολήθηκαν με το πρόσωπο που πλήρωσε το νούμερο, το κονδύλι που απαιτήθηκε, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά η ΠΑΕ Παναχαΐκή. Ποιος πλήρωσε τη δουλειά από την τσέπη του…να το μάθει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης.

Αποκάλυψη Νο1. Το παράβολο (3.000 ευρώ) δεν καταβλήθηκε με λεφτά του Σάκη Καλογερόπουλου, των Συμμάχων, της κρατικής τηλεόρασης. Μήπως αυτοί θα το πλήρωναν; Η πληρωμή έγινε από την τσέπη του Σπύρου Δήμου, που όπως φάνηκε από την κίνηση του αυτή, μόνο τυχαία δεν ήταν χθες στα επίσημα της Αγυιάς. Μεγάλη έκπληξη για όσους το έμαθαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποκάλυψη Νο2. Σίγουρα κέρδισε πολλούς πόντους επικοινωνιακά ο πετρελαιάς  Δήμου. Έκανε αίσθηση στην αγορά. Αλλά προσέξτε δεν είπε “Παίρνω την Παναχαΐκή”. Κινήθηκε συμβολικά του τύπου “Σε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια, εδώ είμαι να βάλω μια χορηγία της τάξης των 30-40 χιλιάδων ευρώ”.

Διαβάστε επίσης : Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Μόνο ο Παπαγεωργίου πληροί της προϋποθέσεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.