Σπύρος Δήμου : Βλέπει -μετά από καιρό- Παναχαΐκή, δίπλα σε γνωστό δημοσιογράφο

Σπύρος Δήμου

Σπύρος Δήμου. Επιχειρηματίας πετρελαιοειδών, που μέσα στη κρίση συνεχίζει να αναπτύσσεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημόσια προβολή. Ήταν βασικός χρηματοδότης του Διαγόρα Βραχνείκων, πριν 3 χρόνια, όταν είχε κάνει το μεγάλο άλμα για την Γ Εθνική. Την επόμενη χρονιά αποχώρησε. Μετά του ζητήθηκε από την Παναχαΐκή Συμμαχία να στηρίξει την εγχείρημα. Την περίοδο εκείνη, θυμάμαι, προσεγγίστηκε και από άλλες ομάδες. Σε όλους, όμως, έδωσε την ίδια απάντηση. ΟΧΙ.

Δεν φθάνει αυτό. Για αυτό το Tsipasblog.gr έχει ήδη εξηγήσει την στάση του αυτή. Να μην ασχοληθεί ξανά παραγοντικά με την στρογγυλή θεά. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά από πραγματικά πολύ καιρό, ο φακός του tsipasblog.gr “συνέλαβε” ξανά σε γήπεδο τον Σπύρο Δήμο. Αυτό έγινε σήμερα στα επίσημα της Αγυιάς, στο εντός έδρας ματς της Παναχαΐκής με την Δόξα Δράμας. Μάλιστα, βλέπουμε τον ισχυρό άνδρα της Westenergy, να έχει στην παρέα του τον δημοσιογράφο του patragoal.gr, Αποστόλη Νικολόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Μόνο ο Παπαγεωργίου πληροί της προϋποθέσεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.