Η κατάθεση …ψυχής του Καλογερόπουλου

Σάκης Καλογερόπουλος

Αυτά δεν γίνονται μονάχα στο σινεμά. Ένας ιδιοκτήτης ομάδας να τα λέει σήμερα έτσι κι αύριο αλλιώς. Ασφαλώς και δεν ξέχασε όσα ισχυριζόταν χθες, όμως ο άνθρωπος σήμερα, το είπαμε αυτό, τα βλέπει με μάτι… διαφορετικό.

Μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ Παναχαΐκή είναι ο Σάκης Καλογερόπουλος. Αν, λοιπόν, αυτός με την ιδιότητα του, δεν είναι σε θέση να διαφωτίσει το φίλαθλο κοινό της Πάτρας, για το τέρμα αδιέξοδο της Παναχαΐκής, τότε ποιος; Ο έγκυρος γνώστης του καφενείου που παίζει Θανάση ή ο άλλος που πουλάει σουβλάκια έξω από το γήπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί της ουσίας, ο Καλογερόπουλος, στην εκπομπή “AMAN2MAN” του Κώστα Λαμπρόπουλου και της Χριστίνας Βάγγαλη στον sportfmpatras 96.3, δήλωσε… πως από δω και πέρα την ευθύνη δεν θα την έχει αυτός. Ο ιδιοκτήτης, o μεγαλομέτοχος, ο επιχειρηματίας, ο διευθύνων σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας. Αλλά ποιος τότε ; Ο κόσμος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Για να πιστοποιηθεί η… αξιοπιστία της σημερινής στάσης του μεγαλομέτοχου της Παναχαικής, αρκεί κανείς να αναρωτηθεί το εξής : “Ο κόσμος και οι οπαδοί συμμετείχαν στις μέχρι σήμερα αποφάσεις του για να συμμετέχουν και τώρα;” Οπωσδήποτε, όχι. Αποφάσισε σε όλα μόνος του, χωρίς να τους ρωτήσει. Μόνο όταν πήρε χαμπάρι ότι τα κύματα “σκεπάζουν” το πλοίο, αναζήτησε συμπαίκτη ευθυνών.

Διαβάστε ακόμα: Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Μόνο ο Παπαγεωργίου πληροί της προϋποθέσεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.