Ξαναμπαίνει στο κόλπο, με νέο μαγαζί-έκπληξη στη Γλυφάδα!

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Τόσο απλά. Ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει. Αυτές είναι οι Μεγάλες Αλήθειες της ζωής. Να σου πω και μια ακόμα; Για πάρτη σου. Ό,τι έχει γίνει, ξαναγίνεται. Το πιο απίθανο. Έγινε; Ε, θα ξαναγίνει. Πήρες χαμπάρι. Στο ξαναβάζω στην πρίζα.

Το πιο φοβερό, το πιο απίθανο, το πιο καταστροφικό, το πιο θεϊκό, αφού συνέβη μια φορά, είναι αδύνατον να μη ξανασυμβεί. Είναι ο τεράστιος της αιωνιότητας αρχιμαλάκας όποιος αποκλείει την πιθανότητα της επανάληψης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έφτασε στο σημείο να έχει σπίτια και καταθέσεις στο Λονδίνο, να παρτάρει με την Σάρον Στόουν και άλλα πολλά προχωρημένα για την χρυσή εποχή που μεσουράνησε. Για μια δεκαετία όλα μέλι γάλα. Κι εκεί γυρίζει τα χαρτί. Ο θρυλικός επιχειρηματίας της αθηναικής νύχτας δεν τα βγάζει πια εύκολα πέρα στην καθημερινότητα. Είπαμε. Δεν είπαμε; Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Μην τα ξαναλέμε. Ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει.

Όμως, ο Παπαργυρόπουλος δεν το βάζει εύκολα κάτω. Άλλωστε, δεν τον γεμίζει τίποτα άλλο, όσο το αλκοολίκι να ξανάανεβάσει τον δείκτη του χρηματιστήριο και γιατί όχι να κάνει νέο ρεκόρ. Ξαναμπαίνει στο κόλπο με το Argi’s Club. Πρόκειται για ένα νέο χώρο, live stage προδιαγραφών, που από αυτή την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ανοίγει στη Γλυφάδα. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα έχει και ζωντανό μουσικό σχήμα, που θα αποτελείται από τους : Αλεξία Μιχαήλ, Μαρία Καπλανίδη, Κώστα Γκλάβα και τον Στέλιο Μάρη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, σαλόνι και εσωτερικός χώρος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.