Παναχαΐκή : «Άνοιγμα» Καλογερόπουλου σε Μαρλαφέκα

Παναχαΐκή : «Άνοιγμα» Καλογερόπουλου σε Μαρλαφέκα και Μπακαλάρο

Γέφυρες στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα προσπαθεί, εδώ και αρκετές μέρες, να ρίξει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαΐκή και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στη Σουηδία, Σάκης Καλογερόπουλος, στην προσπάθειά του να του παράσχει χορηγική στήριξη, μέσω της εταιρίας αναψυκτικών ΛΟΥΞ… και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της προσέγγισης Μαρλαφέκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipasblog», έχουν επιστρατευθεί διαφορά πρόσωπα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει επιτευχθεί ο στόχος που έχουν θέσει. Γι αυτό και η προσπάθεια συνεχίζεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άνοιγμα του ισχυρού άνδρα των «κοκκινόμαυρων», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν θα αφορά μόνο την Πανάχα, αλλά και το Επιμελητήριο Αχαΐας. Έχει στο μυαλό του και κάποιες επιχειρηματικές ιδέες ο κος Καλογερόπουλος, οι οποίες θα υλοποιηθούν πιο εύκολα αν έχουν την άμεση στήριξη του συγκεκριμένου Φορέα, στο οποίο πρόεδρος είναι ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Στο μεταξύ, στα δημοσιογραφικά γραφεία, «κινείται» και η πληροφορία ότι θα χτυπήσει -αν δεν την έχει χτυπήσει ήδη- και την πόρτα του Κώστα Μπακαλάρου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Κι έτσι πιθανότατα να μεταφράζεται η δήλωση που είχε κάνει πριν λίγες μέρες :

«Θα κάνουμε πρόταση σε όλους τους παλιούς χορηγούς που είχε η ομάδα για να συνεχίσουν την χορηγία τους και την νέα περίοδο. Θέλουμε αυτοί να έχουν τον πρώτο λόγο και την νέα χρονιά. Αν δεν θέλουν θα στραφούμε σε άλλες επιχειρήσεις για χορηγίες. Όμως πρέπει να βοηθήσει και η Πάτρα στην προσπάθεια που γίνεται. Εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο για την Παναχαϊκή και θέλουμε την στήριξη και την βοήθεια από την πόλη για να πετύχουμε στον στόχο μας».

Για περισσότερα, επιφυλάσσομαι για τις επόμενες μέρες…   

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.