Ο κορωνοϊος “χτύπησε” και την νυχτερινή ζωή των Ελλήνων της Αυστραλίας

Ο κορωνοϊος “χτύπησε” και την νυχτερινή ζωή των Ελλήνων της Αυστραλίας

Έως 200 άτομα και όρθιοι!

Με ανακοίνωσή του, πριν λίγες ώρες, ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσύχναστα μπουζoυξίδικα, όχι μόνο στο Σίδνεϊ όπου βρίσκεται, αλλά σε ολόκληρη την Αυστραλία, το Defi, γνωστοποίησε στο κοινό του, ότι θα μπορεί πλέον να φιλοξενήσει μέχρι και 200 άτομα, οι οποίοι όμως δεν θα κάθονται σε τραπέζια και καρέκλες, λόγω του κορωναϊού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Peter Sinοdinos, δήλωσε στο tsipasblog: “Θα είμαστε ανοιχτοί το Σάββατο…Και ίσως, να θέλει ο κόσμος να κλείσει τραπέζι για Παρασκευή και Κυριακή. θα δούμε. Θα περάσει και αυτό”.

Η ανακοίνωση του Defi :

“Το Defi παρακολουθεί στενά το παγκόσμιο ξέσπασμα του κορονοϊού και ακολουθεί τις συμβουλές των τοπικών υγειονομικών αρχών. Έχουμε εφαρμόσει μια σειρά μέτρων, εκτός από τις ήδη αυστηρές πρακτικές υγείας και υγιεινής για την ευημερία των επισκεπτών μας.

Έχουν εγκατασταθεί αυτόματοι σταθμοί απολυμαντικών χεριών και σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τακτικά αυτούς τους σταθμούς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Οι κύκλοι καθαρισμού έχουν αυξηθεί με τη χρήση απολυμαντικών του νοσοκομείου. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας, λαβές πόρτας, τουαλέτες, χειροποίητες, επιτραπέζια και επιφάνειες.

Έχουν εφαρμοστεί μέτρα κοινωνικής αποστάσεως καθ ‘ όλη τη διάρκεια. Θα επιτρέψουμε μόνο 200 επισκέπτες στο χώρο μας και θα αφαιρέσουμε τραπέζια και καρέκλες για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των ανθρώπων.

Δείτε μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς όταν είστε έξω και περίπου:
• να πλένετε τα χέρια σας τακτικά και διεξοδικά με σαπούνι και νερό,
• χρήση απολυμαντικού χεριών μετά από επαφή με αντικείμενα ή ανθρώπους ·
• αποφεύγετε να αγγίζετε ανθρώπους όπου είναι δυνατόν – σκεφτείτε να αντικαταστήσετε μια χειραψία με ένα καρούμπαλο στον αγκώνα
• αποφύγετε να αγγίξετε το πρόσωπό σας, και
• Εάν δεν αισθάνεστε καλά ή έχετε γρίπη όπως συμπτώματα, θα πρέπει να μείνετε στο σπίτι και να αναζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, πιθανό κείμενο που λέει "NEW PROGRAM SAT 15 FEB"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.