Ο Ελληνοαυστραλός, που λένε πως χρεοκόπησε, χτίζει πολυτελές ξενοδοχείο στο Λαγονήσι

Ο Ελληνοαυστραλός, που λένε πως χρεοκόπησε, χτίζει πολυτελές ξενοδοχείο στο Λαγονήσι

Κάποιοι ενώ έλεγαν και λένε πως πλέον βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζει θέμα επιβίωσης, αυτός όμως τους διαψεύδει άμεσα και έμμεσα με πολλούς τρόπους.

Θυμίζω την “ζημιά” χιλιάδων ευρώ στον Θέμη Αδαμαντίδη, που έκανε τηλεφωνικά το καλοκαίρι, καθώς επίσης και ότι θα είναι χορηγός και υποστηρικτής της εμφάνισης που θα δώσει ο Πάνος Κιάμος στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάντως, δεν σκοπεύω να μείνω σε αυτά μόνο.

Οι τελευταίες πληροφορίες-από άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος- που φέρνει στο “φως” το Tsipasblog.gr, λένε πως την απόφαση να επενδύσει στην Ελλάδα έχει λάβει ο 37χρονος Ελληνοαυστραλός, Θέμης Καλαθάς, που παλιότερα είχε ακουστεί για να αποκτήσει την Παναχαΐκή. Είναι ξεκάθαρο ότι αναζητά ευκαιρίες στο χώρο της αξιοποίησης ακινήτων και της τουριστικής ανάπτυξης.

Σε αυτό το πλαίσιο, προσανατολίζεται να χτίσει ξενοδοχείο 5 αστέρων, σε μεγάλης έκτασης αγροτεμάχιο στο Λαγονήσι, που αγόρασε πέρυσι. Και εξετάζει, μάλιστα, το ενδεχόμενο να συνεταιριστεί μ’ έναν πολύ γνωστό και μεγάλο επιχειρηματία της νύχτας, με τον οποίον γνωρίζεται πολύ καλά.

Για τον λόγο αυτό, κάπου εκεί κοντά στις γιορτές, ο ομογενής επιχειρηματίας θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να βάλει μπρος το δαπανηρό business plan του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.