Η νέα μόδα του ψάχνω …μαλάκα

Η νέα μόδα του ψάχνω ...μαλάκα

Λένε πολλές γκόμενες τώρα γιατί δεν βοηθάτε ένα κάλο κοριτσάκι (δηλ κανε με διάσημη, βρες μου δουλειά, συστατικές, βγάζε με έξω απλά κλκλπ)…

Όταν το κάνεις ακόμα και αν τις βοηθήσεις (ανθρωπινό) σε ζήτημα υγείας που τις ξεχνάνε οι γκόμενοι τους ,σε ζήτημα δουλειάς και και,οι 9 στις 10 δεν θα σου πουν χρόνια πολλά στην γιορτή σου, δεν θα πιουν ούτε καφέ σαν καλές φίλες, δεν θα ρωτήσουν καν αν είσαι καλά! Βεβαίως θα τρέξουν να σώσουν και καλά έναν αλήτη χαρακτήρα και θα χαριετίζονται από εκεί…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν δεν είσαι ο μαλάκας κάλο παιδί, είσαι ο μαλάκας που θες να γαμήσεις και δεν τις φτιάχνεις! Αν τους πεις σαν καλή φίλη κερνά κανένα δεν έχουν χρόνο… Τους άλλους όμως τους κερνάνε γιατί και καλά πρέπει να κάνουν το κάλο ,να τους βοηθήσουν…. Εσύ σαν καλός άλλωστε είσαι Οκ δεν χρειάζεσαι κάτι!

Όταν βεβαία τις πάρεις χαμπάρι ότι είναι είτε κρυφο@@νακια ,είτε άπλα πονηρός ή χαζές και βολεύονται με τους κάλους και τρέχουν στους αλητάκους και τους περίεργους που εκεί χει χλιδή, σεξάκι κτλ (με το πρόσχημα ότι είναι καλείς και βοηθάνε τους παραστρατημένους!) λες άσε προτιμώ καμιά βίζιτα αφού χειρότερη εκμετάλλευση είναι το στόρι αυτό είσαι πάλι μαλάκας!

Κοινώς όλες ψάχνουν τον μαλάκα που καλύπτει τις απαιτήσεις σχέσης, αλλά είναι φίλος εξ αποστάσεως και όταν αυτός δεν είναι μαλάκας,τον βρίζουν και από πάνω!

-Σωτήρης Γεωργίου (facebook)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.