Ο Ποζίδης έφυγε, ο σεβασμός στον Μπερτάκη παραμένει

Νίκος Ψυχίδης-Κώστας Μπερτάκης

Ψάχνοντας στο αχανές, θαυμάσιο αλλά και τρομακτικό, διαδικτυακό σύμπαν, να βρω κάτι συγκεκριμένο, πέφτω σ’ ένα άλλο θέμα. Ένα σχόλιο που είχε δημοσιευτεί στο facebook πριν λίγες μέρες και είχε την υπογραφή του ανιψιού του αδικοχαμένου Γιώργου Ποζίδη, του «πόντιου γίγαντα» της Θεσσαλονίκης, που συνεργάζονταν στενά με τον Κώστα Μπερτάκη.

Προ ημερών, λοιπόν, τονίζω τη χρονική συγκυρία, ο κύριος Νίκος Ψυχίδης γράφει ότι “συνεχίζεται η επιτυχία στο Φαντασία, που έχει την υπογραφή του boss Κώστα Μπερτάκη”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να θυμίσω ότι ήδη προηγήθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Ποζίδη, που παραβρέθηκε ο Μπερτάκης.

Παράκληση. Μη σταθείτε στο μυστικό που ξέρουν όλοι, ότι το Fantasia είναι sold out, αλλά στην ονομαστική αναφορά που κάνει στον Μπερτάκη. Έχει ιδιαίτερη αξία. Δείχνει ο Ψυχίδης ότι μπορεί να μην έχει πια τις “πλάτες” του θείου του, γεγονός που ενδεχόμενα γεννήσει εξελίξεις συνταρακτικές που έτσι ή αλλιώς επηρεάζουν την καθημερινότητά του αλλά και την ύπαρξή της νύχτας γενικότερα, όμως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Όπως ο σεβασμός και η αναγνώριση που δίκαια δείχνει στον Μπερτάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.