Του Κιάμου “χορηγός” ο Καλαθάς

Θέμης Καλαθάς -Π'άνος Κιάμος

Είναι να απορείς μερικές φορές, με τον τρόπο που κάποια πράγματα συνδέονται μεταξύ τους. Λες και κάνουν κύκλους, λες και τα έχουμε ξαναδεί, λες και τα έχουμε ξαναζήσει.

Ο Καλαθάς, που λέτε, είναι ο ελληνοαυστραλός businessman, που πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, είχε αφήσει ένα κάρο λεφτά στο νυχτερινό κέντρο του Παπαγεωργίου για τον Αδαμαντίδη. Αυτός ο συγκεκριμένος, πάντα πέρυσι, είχε ακουστεί για την Παναχαΐκή, και, αφού ξεκαθάρισε ότι “δεν θέλει”, είχε πει δημοσίως πως στηρίζει τον ιδιοκτήτη του “Fever”, για να πάει η ομάδα της Πάτρας στα χέρια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα, για τον Καλαθά, οι “καλοθελητές”-κοράκια λένε ότι έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Οι πράξεις του, όμως, λένε άλλα, ότι παραμένει “χοντρόφορτωμένος”, και περιστρέφονται ξανά γύρω από τον Παπαγεωργίου…έστω και έμμεσα.

Πως ; Πληροφορήθηκε πως η εταιρία του (φώτο κάτω) μπήκε “χορηγός” της εμφάνισης του Κιάμου στο Σύδνεϋ, ο οποίος παρεπιπτόντως χθες “κλείδωσε” και επίσημα στο Fever, μαζί με Μαζώ για χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Με ποιους και γιατί ενοχλήθηκε ο «Αυστραλός»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.