Μια ανάσα από τον Μπερτάκη οι Μέλισσες

Melisses

Ο Κώστας Μπερτάκης έχει τον τρόπο του. Είναι νοικοκύρης και χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητά, σε σχέση με την “μπουρδελιάρικη” ακαταστασία που χαρακτηρίζει κατά βάση τους επιχειρηματίες της νύχτας. Καμία ένσταση επ` αυτών, όμως έχει απόδειξη ότι το μεγάλο ατού του είναι πως βλέπει μπροστά και προετοιμάζει την επόμενη μέρα!

Όπως τόσα χρόνια, έτσι και τώρα. Δεν περιορίστηκε στο ότι το νυχτερινό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη, το Vogue, κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου, με τον Κ.Αργυρό, τον Π.Ιακωβίδη και την Η.Αδάμου. Οι πληροφορίες του tsipasblog.gr αναφέρουν πως είναι σε συζητήσεις, που είναι σε εξαιρετικά καλό κλίμα, με τις Μέλλισες, για να συνεργαστούν το Πάσχα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μπάντα, όχι απλά διαπραγματεύονταν, αλλά μάλιστα βρέθηκε μια ανάσα από άλλο κέντρο στη συμπρωτεύουσα. Όμως, τελικά, χάλασε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η… διαφαινόμενη ως σίγουρη συνεργασία. Για ποιο λόγο δεν γνωρίζω.

Διαβάστε επίσης : «Πώρωση» για Πάολα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.