Η Ζευγαρά αντίβαρο στους τραγουδιστές φτερό στον άνεμο

Λένα Ζευγαρά

Ασχολούνται με τους ίδιους τραγουδιστές. Τους πρώην τραγουδιστές. Που κάποτε έκαναν πρωταθλητισμό. Σε άλλο κόσμο. Σε άλλο αιώνα. Σήμερα είναι πεθαμένοι, θαμμένοι. Η ίδια η πελατεία των μπουζουκιών τους έχωσε στο χώμα, τους έστειλε τους περισσότερους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και πολύ σωστά έπραξε, διότι το προϊόν δεν πουλάει πλέον. Έχει σαπίσει, έχει βρωμίσει. Και κουβαλάει τις αμαρτίες τους.

Τελικά, “πέθαναν” οι περισσότερες φίρμες καλλιτεχνικής εταιρείας, μη πω ονόματα. Ξέρετε εσείς ποιες. Η άλλη, όμως, αυτή της Λένας Ζευαγαρά, έχει αρχίσει να παίρνει την ανηφόρα. Άλλωστε, πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, κατάφερε να είναι η μεγάλη “κερδισμένη” στο τερέν της φετινής νύχτας. Είτε γιατί, λόγω χαρακτήρα πήρε από τη πρώτη στιγμή στα πολύ σοβαρά την συνεργασία με τον Γιάννη Βουτυράκο, έκανε …ξεπέταγμα και πήρε και δεύτερη παράταση εμφανίσεων στο Tokyo Theater. Η πρώτη ήταν στις αρχές Ιανουαρίου,

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η τραγουδίστρια-φαινόμενο, όπως την αποκαλούν, έχει “βαρύνει”, τσουλάει καλά, όλοι την θέλουν, αλλά θα παραμείνει και του χρόνου στον Βουτυράκο. Είναι στάνταρ. Τα συμφώνησε με τον παραγωγό και μέντορά της Μιχάλη Τουρατζίδη. Αλλά και πάλι, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι και το ξέρει ο Βουτυράκος. Για αυτό και θα προχωρήσει με πλάνο και στρατηγική, όχι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Σκοπεύει, αρχικά, να στηρίξει με τα χίλια την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, που, λογικά, θα βγει στις αρχές της άνοιξης. Παράλληλα, το big boss θα προβεί σε μια ανακαίνιση στο Tokyo, η οποία θα υπερβαίνει τη λογική μιας απλής.

Διαβάστε επίσης : Η Ζευγαρά «τρέλανε» ξανά όλο τον κόσμο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.