Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Μόνο ο Παπαγεωργίου πληροί της προϋποθέσεις

Θανάσης Παπαγεωργίου

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφερόμενος στον Σάκη Καλογερόπουλο, τόνισε: «Εφόσον δεν μπορεί, να την παραδώσει όπως την παρέλαβε»

Το φάρμακο, το μοναδικό της θεραπείας είναι να βρεθεί επενδυτής. Αυτόν χρειάζεται ο Παναχαικη. Όχι κάποιον χρηματοδότη, χορηγό, σωτήρα, ευεργέτη. Κάποιον που να ποντάρει στην εμπορική δυναμική της Παναχαΐκής, στην οπαδική πελατεία της, ας είναι και Παναιγιάλειος, και Αχαϊκή ο επιχειρηματίας που θα αναστήσει το βαριά τραυματισμένο ελάφι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να δοθεί τα μαγαζί «Παναχαΐκή» σε επιχειρηματία, βεβαίως με εγγυήσεις, κι αυτός να αναλάβει τα κερατιάτικα που βαρύνουν την ΠΑΕ, με την προϋπόθεση ότι ελπίζει να φθάσει στην κερδοφορία. Αυτή επιτυγχάνεται βέβαια μόνον μέσα από την αγωνιστική ανάταση της Παναχαΐκής, με την άνοδο και τη σταθεροποίηση της σε επίπεδο πρωταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ.

Επενδυτής στην Παναχαΐκή; Από αυτούς που ακούγονται, μόνο ένας πληροί τις προϋποθέσεις, που αναφέρονται και που είναι αναγκαίες για να βγει από το τέλμα. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, με το χοντρό πορτοφόλι.

Διαβάστε ακόμα: Πλήρης επιβεβαίωση Tsipasblog.gr δια στόματος Θανάση Παπαγεωργίου : «Αν είναι, το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.