Πλήρης επιβεβαίωση Tsipasblog.gr δια στόματος Θανάση Παπαγεωργίου : “Αν είναι, το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή”

Θανάσης Παπαγεωργίου

«Ίσως το καλοκαίρι κάνει ξανά κίνηση για την Παναχαϊκή», είχε πει σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο SPORT24 RADIO Πάτρας ο Ηλίας Τσίπας, ερωτώμενος για τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, ένα άλλο, ακόμη πιο πρόσφατο, ρεπορτάζ του tsipasblog.gr, έκανε λόγο για «επαφές που έχει ξεκινήσει το μεγάλο αφεντικό του Fever με την ερασιτεχνική Παναχαΐκή”.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επιβεβαίωση των παραπάνω ήρθε δια στόματος του Πυργιώτη επιχειρηματία. O οποίος, στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε με τον Καλαματιανό, ποδοσφαιρικό speaker Σωτήρη Γεωργούντζο, του δήλωσε τα εξής : “Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν για όλα αυτά που είχαμε πει πριν από δύο περίπου χρόνια για το μέλλον και την κατάληξη της μεγάλη Παναχαϊκής. Έγιναν πολλά λάθη και η ομάδα έχει περιέλθει πλέον σε αδιέξοδο. Τόσο με οργανωμένους φιλάθλους του συλλόγου, όσο και με την νυν διοίκηση της  ΠΑΕ είχα αυτές τις ημέρες επαφές και συζητήσεις και η απόφασή μου είναι, αν συμφωνήσουμε αυτή την φορά, κάτι το  οποίο το θεωρώ πια πολύ πιθανό, να μπω το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή, μόνος μου φυσικά – πάγια θυμίζουμε θέση του αυτή – και να ξεκινήσουμε έτσι από την αρχή και σε υγιής, σταθερές βάσεις μια νέα και δυνατή  προσπάθεια στην Πάτρα. Τώρα άλλωστε νομίζω πως δεν θα είχε και νόημα η όποια συμμετοχή μου. Στόχος της Παναχαϊκής μπορεί να είναι μόνο η Super League 1…”,

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.