Τότε έγινε η τοπ φίρμα

Στις 20 Ιανουαρίου 2019, δημοσιεύτηκε στον κόσμο του διαδιακτύου, με την υπογραφή του “TsipasBlog”. Το διαβάζει όποιος είναι ερευνητής, είναι λάτρης της αλήθειας και δεν ξεχνά. Πολύ σημαντικό να μην ξεχνάς :

“Κωνσταντίνος Αργυρός. Χρωστάει τα περισσότερα, σε έναν τύπο από την Κρήτη. Που, παρεμπιπτόντως, δεν είχε κάποια άλλη προηγούμενη εμπειρία. Ένας «κουμανταδόρος» νυχτερινών κέντρων τρίτο-τέταρτης κατηγορίας, ούτε καν επιπέδου β, ήταν πριν μια δεκαπενταετία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επειδή, όμως, έβλεπε τη ζωή σαν ένα ρίσκο, ήταν προικισμένος με ικανότητες για μεγάλα πράγματα, έπιασε από πιτσιρικάς το νόημα. Και σε τι χώρο. Όπου ορισμένοι από αυτούς που έχουν τις θέσεις μάχης και επιρροής, δεν είναι μόνο αυτοδημιούργητοι, είναι και αδίστακτοι, με συμπεριφορές μαφιόζικου τύπου. Όπως το λέω!

Πόσοι και πόσοι πρωταγωνιστές της πίστας, όταν συνεργάστηκαν μαζί του, η ιστορία τους έγραψε με χρυσά γράμματα. Έγιναν οι τοπ φιρμάτοι. Έτσι και ο Αργυρός, θυμηθείτε που ήταν τότε και που είναι σήμερα. Η μόνη λογική εξήγηση είναι γιατί ο Μπερτάκης δεν είναι της πλάκας «νυχτόβιος» εκδοχής ελληνικής. Αυτός βλέπει πολύ μπροστά. Ολοφάνερο.

Όχι, ότι, στις αράδες αυτές, έχω διάθεση να μειωθεί η αξία των προηγούμενων βημάτων του Κωνσταντίνου. Κάθε άλλο. Είχε αρχίσει ήδη να συζητιέται αρκετά αξιόλογα, ειδικότερα εκεί προς το 2016. Τότε που τον πήρε ..δανεικό από τον Βασίλη Κοντόπουλο (Boss Posidionio). Δεν τον ανέλαβε από το μηδέν. Όπως τον Παντελίδη. Αυτό θέλω να πω.

Όμως στην αξιολόγηση του «Tsipas Blog», στην αξιολόγηση αυτών που πραγματικά ξέρουν. Η απόλυτη απογείωση, η εκτόξευση, η τοποθέτηση στην κορυφή της πυραμίδας, ήρθε όταν άνοιξε παρτίδες με τον Μπερτάκη. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.