Επενδυτές στα media – Τι γίνεται με το «Εθνος»

Επενδυτές στα media - Τι γίνεται με το «Εθνος»

*** Επιμένουν οι φήμες στην μιντιακή “πιάτσα” ότι ο εκδότης Νίκος Καραμανλής (“Παρασκήνιο” και freepress “Καρφίτσα”) εξασφάλισε την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην επιχείρησή του και θα μπορέσει να προχωρήσει στο εγχείρημα της επανέκδοσης της ιστορικής “Απογευματινής”. Πάντως, το tsipasblog.gr έχει διαφορετική πληροφόρηση (ΕΔΩ)

*** Ισχυροί του χρήματος, τρέχουν να πάρουν θέσεις στα ΜΜΕ με την καινούργια κατάσταση. Mην απορήσει κανείς αν δει ξαφνικά να στήνονται μιντιακά μαγαζιά -κυρίως ειδησεογραφικά site- εκ του μηδενός!

***  Πενήντα – πενήντα είναι οι πιθανότητες, λένε όσοι έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, για να αναστείλει την έκδοσή του ή να συνεχίσει το ημερήσιο φύλλο του “Εθνους”.

*** Αν στην Παιανία επικρατήσει το δεύτερο σενάριο, πράγμα που ολοι εύχονται, θα είναι με νέα ηγετική ομάδα, περαιτέρω οικονομική στήριξη, επαναλανσάρισμα και μετεγγραφές ουσίας. Φυσικά αναμένονται, αυτό είναι το κακό, πως θα υπάρξουν και μεγάλες περικοπές. 

##  Σημειωτέον οτι στα υψηλά κλιμάκια της Dimera, υπάρχει μια σχετική δυσφορία και για την ηλεκτρονική έκδοση του “Εθνους” (Ethnos.gr). Δεν αρέσει, λένε… 

*** Ισχυροί του χρήματος, τρέχουν να πάρουν θέσεις στα ΜΜΕ με την καινούργια κατάσταση. Mην απορήσει κανείς αν δει ξαφνικά να στήνονται μιντιακά μαγαζια -κυρίως ειδησεογραφικά site- εκ του μηδενός!

*** Στον διαδικτυακό αέρα βρίσκεται εδω και αρκετές μέρες το newsbreak.gr του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Espresso, Εστία) με διευθυντή τον έμπειρο “εφημεριδά” Νίκο Ελευθερόγλου.

-zoornalistas.com/

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.