Δεν παίζεται για 1Χ2 για Παναχαΐκή ο Παπαγεωργίου

Θανάσης Παπαγεωργίου

Ασφαλώς και δεν περιμένω την εφημεριδογραφία, γιατί κι αυτή πρέπει να ζήσει, το νεκροταφείο των πρωτοσέλιδων, με μουσειακό χαρακτήρα, για να μιλήσω αν θα επανέλθει -για δεύτερη φορά- η “λύση” Θανάση Παπαγεωργίου. Για να αναλάβει την Παναχαΐκή. Μετά την δημόσια ομολογία του Σάκη Καλογερόπουλου, ότι «δεν μπορεί να σηκώσει άλλο μόνος του το φορτίο». Το πράγμα είναι ολοκάθαρο. Δηλαδή;

Ακόμα και να πούνε από την Παναχαΐκή να πάνε στον χοντροπαίκτη της αθηναικής νύχτας. Τον Mr Fever, που φέτος, με τα “βαριά” ονόματα των Μαζωνάκη-Κιάμου σαρώνει. Δεν σημαίνει τίποτα. Αφού για να του ζητήσουν κάτι, θα πρέπει πρώτα οι ίδιος να δείξει φως.

Κανένα πρόβλημα, επειδή στην Πατρινή ΠΑΕ, αυτή είναι η κατάσταση. Και η πραγματικότητα δεν αλλάζει, διότι ο Παπαγεωργίου, ξεκαθάρισε πριν από μερικούς μήνες, πριν οι σύμμαχοι τον “απορρίψουν” για τον Δημήτρη Δρόσο, με ποιες προϋποθέσεις, με ποια δεδομένα θα έπαιρνε πρωτοβουλία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : «Γερό» πορτοφόλι, η μόνη λύση για Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.