Votanikos- Τι απαντάει στις φήμες, με αφορμή το δημοσίευμα του TsipasBlog

Νότης Σφακιανάκης - Χρήστος Χολίδης- Σταμάτης Γονίδης

Το tsipasblog.gr αποκάλυψε κατά αποκλειστικότητα πως το βράδυ της Παρασκευής, ο Νότης Σφακιανάκης, λόγω μιας ίωσης, που τον ταλαιπωρεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στο «Βοτανικό», που συνυπάρχει με τον άλλον “μεγάλο” λαϊκό βάρδο. Τον Σταμάτη Γονίδη. Η λύση που επιλέχτηκε, τόσο από τον Γονίδη, όσο και τους επιχειρηματίες του πολύ γνωστού νυχτερινού κέντρου, ήταν να πάρει τη θέση του, όχι μόνο για τη Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο που μας πέρασε, ο Χρήστος Χολίδης.

Το σχετικό ρεπορτάζ αμέσως έκανε – όπως αναμενόταν άλλωστε- τον γύρο του διαδικτύου. Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, κάποιοι βιάστηκαν να υποθέσουν ότι ίσως το σχήμα να βρίσκεται ένα στάδιο πριν τη διάλυση του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του “Βοτανικού”, Βασίλη Λιάτσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά, η ξεκάθαρη τοποθέτηση του :

«Δε διαλύθηκε κανένα σχήμα. Ο κύριος Σφακιανάκης τις προηγούμενες μέρες πέρασε μια ίωση, όχι απλής μορφής και δε μπόρεσε να εμφανιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Μας στήριξε ο Χρήστος Χολίδης για εκείνες τις δύο βραδιές. Από την ερχόμενη Παρασκευή συνεχίζουμε κανονικά το σχήμα μας. Φήμες βγαίνουν παντού για τα πάντα, αλλά παραμένουν φήμες. Το σχήμα κάνει ρεκόρ ρεζερβέ στην Αθήνα και θα συνεχίσει να το κάνει».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.