«Βόμβα» μεγατόνων για Ρέμο! Με αυτόν τον επιχειρηματία -φημολογείται- ότι θα συνεργαστεί στην Αθήνα

Αντώνης Ρέμος

Σε συνέχεια προηγούμενων σερί αποκλειστικών δημοσιευμάτων του tsipasblog.gr για τον Αντώνη Ρέμο, μάθαμε αυτό που ψιθυρίζεται εντόνως στη νυχτερινή Αθήνα τις τελευταίες ώρες.

Τι ακριβώς ; Ότι ο “Βασιλιάς” τραγουδιστής συμφώνησε σε πρώτο στάδιο με τον γνωστό και πολύπειρο ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, Ηλία Μαρασούλη. Γίνομαι πιο λεπτομερής. Το deal “μεγατόνων”, αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα περιλαμβάνει ο Ρέμος να εμφανιστεί τον επόμενο χειμώνα στην “Ιερά Οδό”, που σίγουρα θα ανακαινίσει εκ βάθρων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάποιοι, μάλιστα, αντιλαμβανόμενοι το τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος του, κάνουν λόγο για «συνεταιρική σχέση” με τον Μαρασούλη.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, υπάρχουν και άλλοι κύκλοι της αγοράς της νύχτας, που εκτιμούν ότι, άσχετα από την εν λόγω φημολογούμενη εξέλιξη, μπορεί όλα να παίζονται και για άλλου.

Πριν κλείσω, επανέρχομαι στον Όμιλο Μαρασούλη. Παράλληλα, με τις επαφές, που όπως ακούγεται, όχι μόνο έχει ξεκινήσει, αλλά βρίσκεται ένα βήμα για να ολοκληρώσει επιτυχώς με τον Αντώνη Ρέμο, από αξιόπιστη και έγκυρη πηγή μου, μαθαίνω ότι ετοιμάζεται να πυροδοτήσει και άλλη «βόμβα».

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθω!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.