Στη Viva περνά η Praxia Bank – Εκτός «κούρσας» η Παγκρήτια

Στη Viva περνά η Praxia Bank - Εκτός «κούρσας» η Παγκρήτια

Στη Viva Wallet περνά η Praxia Bank, μετά τη συμφωνία του Bod Diamond με τον Χάρη Καρώνη, σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr.

Με ανακοίνωσή της νωρίτερα, η Παγκρήτρια Τράπεζα επιβεβαίωσε το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις με την challenger bank μετά από έναν περίπου μήνα διεργασιών. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «ολοκληρώθηκε το due diligence μεταξύ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και της PRAXIA Bank, χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Η Παγκρήτια Τράπεζα συνεχίζει αυτόνομα το επιχειρηματικό της σχέδιο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμίζεται ότι η Viva είχε καταθέσει ιδιαίτερα υψηλή προσφορά, ύψους 35 εκατ. ευρώ, για την εξαγορά της Praxia, όπως είχε αποκαλύψει το insider.gr, ωστόσο προηγήθηκαν οι συνομιλίες του Bob Diamond με τον Μιχάλη Σάλλα σε πρώτη φάση τον Δεκέμβριο.

Πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι το deal Praxia-Viva έχει κλείσει και πλέον ο φάκελος βρίσκεται για εποπτικό έλεγχο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

-insider.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.