Αποκλειστικό Tsipasblog : Σε ναυάγιο οδηγείται η επανέκδοση της νέας «Απογευματινής»

Αποκλειστικό Tsipasblog : Σε ναυάγιο οδηγείται η επανέκδοση της νέας «Απογευματινής»

Γνωστό εδώ και καιρό οι επαφές με ανθρώπους της αγοράς, αλλά και πολιτικού, που έχει ξεκινήσει ο εκδότης του «Παρασκηνίου», Νίκος Καραμανλής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που γίνεται για την επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας «Απογευματινή».

Όπως είναι επίσης γνωστό ότι στο σχήμα μετέχουν άλλοι δύο. Ο έμπειρος Χρίστος Μουλίνος και ο εκδότης του «Κόκκινου Πρωταθλητή», Σωτήρης Πουλόπουλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι συντελεστές της νέας εφημερίδας φιλοδοξούσαν το πρώτο φύλλο να είχε κρεμαστεί στα περίπτερα περί τα τέλη του περασμένη Οκτώβρη. Πριν δηλαδή από την προκήρυξη των εκλογών, πράγμα που όμως δεν κατέστει δυνατόν. Ο λόγος είναι προφανέστατος: Στη δυσκολία στο να βρουν χρηματοδότη.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr, το «αγκάθι» παραμένει ακόμη και σήμερα και ως εκ τούτου όλα δείχνουν ότι μάλλον δύσκολα θα προχωρήσει το εγχείρημα.

Στα παραπάνω να προστεθούν και οι πληροφορίες ότι ζητήθηκε και η επίσημη στήριξη της Ν.Δ., αφού η εφημερίδα θα κινείται στον κεντροδεξιό χώρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.