«Πράσινο φως» από Απόλλων Πατρών για τον Αναστασόπουλο

Παντελής Αναστασόπουλος

Την ώρα που σχεδόν τα πάντα βρίσκονται σε “καραντίνα” και τα πάντα μοιάζουν διαφορετικά, και πολύ περισσότερο θα μοιάζουν “μετά”, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, που έχει εξαπλωθεί σε ασύλληπτα μεγέθη στην Ευρώπη και στη χώρα μας…Ο μπασκετικός Απόλλων Πατρών επιλέγει να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tsipasblog.gr, προερχόμενες από τον κύκλο συνεργατών της ομάδας, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας (16/3), κατέληξε σε θετική απόφαση να αναλάβει ο Παντελής Αναστασόπουλος. Και, πιο συγκεκριμένα, να πάρει πρώτα τον έλεγχο του Ερασιτέχνη και ύστερα να προσχωρήσει πιο μακριά. Στην ΚΑΕ. Με άλλα λόγια, για όλο το οικοδόμημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να θυμίσουμε ότι, η είδηση πως θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των πατρινών, είχε βγει προ μηνός από το tsipasblog.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεαρός επιχειρηματίας και υποψήφιος επενδυτής, ζήτησε να βάλει προσωρινή διοίκηση με δικά του μέλη. Το ότι, μάλιστα, μιλήσανε οι δικηγόροι των δύο πλευρών, για τις νομικές λεπτομέρειες των διαδικασιών, δείχνει πως θα τελειώσει αισίως.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.