“Έκλεισαν” στον Μωράκη Χατζηγιάννης-Ασλανίδου

Μιχάλης Χατζηγιαννης -Γιάννης Μωράκης - Μελίνα Ασλανίδου

Έχουμε εισέλθει στην φθινοπωρινή περίοδο και επομένως είναι λογικό όχι μόνο να συνεχίζονται, αλλά πλέον να κορυφώνονται τα “μαγειρέματα” στα μουσικά σχήματα, που θα μας συντροφεύουν στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας τον χειμώνα ετούτο.

Και ένα από αυτά που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη «έκρηξη», είναι αυτό για το οποίο πληροφορήθηκα, χθες το βράδυ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Tsipasblog, εδώ και λίγες μέρες, τα χέρια έδωσαν δύο πολύ έμπειροι και ποιοτικοί τραγουδιστές, που ο καθένας τους έχει δείξει το δικό του μεγάλο αποτύπωμα στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας. Στο «Hotel Ερμού», το νυχτερινό κέντρο του κυρίου Γιάννη Μωράκη στο Γκάζι, από ότι ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, μαζί επί σκηνής θα απολαύσουμε τον χειμώνα, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Μελίνα Ασλανίδου.

Η Άννα Βίσση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα πάρει τη σκυτάλη μετά τις γιορτές.

Τo “Hotel Ermou” τα τελευταία χρόνια σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, γιατί κατάλαβε τι θέλει η νέα «νύχτα» στην Αθήνα της κρίσης. Λιγότερη φαραωνική αισθητική, μικρότερους χώρους, καλύτερες τιμές. Από την άλλη, και το κοινό άλλαξε. Έγινε πιο επιλεκτικό και σε πολλές περιπτώσεις πιο απαιτητικό.

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr: Πρώτα Εδώ :Τι προβλέπει το plan b’ του Ματσίκα στην Πάολα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.