Μόνο Εδώ! Στο μυαλό του Κιάμου, υπερέχει ο Παπαγεωργίου

Μόνο Εδώ! Στο μυαλό του Κιάμου, υπερέχει ο Παπαγεωργίου

Για να νιώσεις έναν άνθρωπο και να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται, πρέπει να μπεις στην θέση του. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά πόσο εύκολο όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που είναι μέγεθος αιχμής ;

Πλησιάζεις το πρόσωπο και την καλλιτεχνική πορεία του Πάνου Κιάμου και προσπαθείς να δόσεις την απάντηση στο «μυθιστόρημα» που παίζεται όλο το τελευταίο διάστημα. Στο ποιος από τους τρεις (Ματσίκας-Μαρασούλης-Παπαγεωργίου) θα τον “κλείσει” για χειμώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έβαλα στην εξίσωση των διεκδικητών του Κιάμου και τον Mr Fever Θανάση Παπαγεωργίου, γιατί το Tsipasblog.gr έγραψε πως ξεκίνησαν να μιλάνε. Πιο πολλές πιθανότητες έχει ο συγκεκριμένος να τον “αποκτήσει”, γιατί ο Κιάμος θα συμβιβάσει τα θέλω του για να “ενωθεί” με τον Μαζωνάκη. Πράγμα που δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει στην πρόταση του Μάτσίκα, για να συνεργαστεί με την Πάολα στο “Έναστρον”. Το μεγάλο «αγκάθι» εδώ, ήταν και παραμένει το ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος.

Όσο για την πρόσκληση του Μαρασούλη, να “μετακομίσει” στο Γκάζι, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει. Και αυτό διότι, ο Κιάμος δεν θέλει να έχει απέναντι του τον Καρρά με τον Πλούταρχο, που θα βρίσκονται στη “Ιερά Οδό”.

Οι πληροφορίες, πάντως, της τελευταίας στιγμής, που φθάνουν από αξιόπιστη πηγή στα Tsipasblog.gr λένε ότι, η συμφωνία μεταξύ Παπαγεωργίου-Κιάμου, δεν έχει ακόμα επέλθει, αλλά είναι πολύ κοντά και ..απειλεί τους άλλους “παίκτες” της αθηναϊκής νύχτας.

Μένει να δούμε αν τα παραπάνω spoilers θα βγουν αληθινά ή όχι. Και αν ναι, τότε ο Παπαγεωργίου, δεν το συζητάμε ότι επιστρέφει με άγριες διαθέσεις. Με πολύ άγριες θα έλεγα, αν τελικά δούμε μαζί επί σκηνής Fever Μαζωνάκη-Kιάμο.

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr : Ο Παπαγεωργίου ξέρει πολύ καλά τι κάνει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.