Ο Παπαγεωργίου ξέρει πολύ καλά τι κάνει

Ο Παπαγεωργίου ξέρει πολύ καλά τι κάνει

Που το πάει ο Παπαγεωργίου με τον Αστέρα Αμαλιάδας; Δεν είναι εύκολο να δώσει κανείς την απάντηση. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο πιο επιτυχημένος και ισχυρός επιχειρηματίας της Ηλείας, και παράλληλα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής νύχτας, που είχε ενδιαφερθεί για την Παναχαΐκή, γνωρίζει καλά, πολύ καλά, τι θέλει. Και τι κάνει.

Τι, δηλαδή; Παίζει και το ενδεχόμενο ο Παπαγεωργίου, κρίνοντας από τις τελευταίες εξελίξεις, με τον εξ απορρήτων του Κώστα Ντάβαρη να μοιράζει προκαταβολές, να αναλάβει ξανά την ομάδα της περιοχής του, που, πριν δύο χρόνια, οδήγησε στο απόγειο της δόξας του, μια ανάσα από την Football League, με δικά του λεφτά; Τίποτα δεν αποκλείεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Παπαγεωργίου έχει βιώσει πολλά και σκληρά σενάρια στη ζωή του. Πολιτικά, επιχειρηματικά, προσωπικά σενάρια. Δεν είναι άπειρος. Και μόνο ότι αποφάσισε το 2017 να μπλέξει με τον Αστέρα Αμαλιάδας, με μια ομάδα που δεν υπήρχε καν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και παρότι πέρυσι θεωρητικά είχε αποχωρήσει, αλλά πρακτικά δεν την άφησε να καταλήξει μία χρεωμένη εταιρεία, λέει πολλά. Θέλει κότσια, εκτός από χρήματα για να το κάνει ο καθένας.

Αν, λοιπόν, ο Παπαγεωργίου εκτιμά ότι είναι καλύτερο για τον Αστέρα και την γύρω περιοχή να ξαναμπεί στο κόλπο, γιατί να μην έχει αυτόν το «σχεδιασμό»; Χωρίς, βέβαια, να το ομολογεί, διότι συνήθως αποφεύγει συνειδητά να λέει πολλά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.