ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ: Τα 3 διοικητικά σενάρια για την Παναχαΐκή

ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ: Τα 3 διοικητικά σενάρια για την Παναχαΐκή

Οργιάζει στο παρασκήνιο η σεναριολογία για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαΐκή, εξελίξεις που πολλοί τις θεωρούν αναπόφευκτες. Το σενάριο της εύρεσης επενδυτή επιστρέφει στο προσκήνιο. Προβλέπει την ανάληψη της τύχης της ομάδας από δύο αδέρφια, που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, την Σουηδία συγκεκριμένα, χωρίς Δρόσο, αλλά με τη στήριξη του Τάκη Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχει το ρόλο του διαμεσολαβητή. Ο ίδιος, δηλαδή, που είχε ανοίξει την πόρτα στον Δρόσο.

Οι φερόμενοι επενδυτές, οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από γειτονική περιοχή, ανάμεσα στους όρους τους είναι και τούτος: «Άκυρη η πρόταση μας αν δεν ψηφιστεί και επίσημα η τροπολογία στην Βουλή για την αναδιάρθρωση. Δηλαδή;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εξασφαλίστε πρώτα τα 700-800 χιλιάρικα, που θα πάρουν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας στη νέα σεζόν, και εδώ είμαστε εμείς.

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει επιστροφή του Κώστα Μπακαλάρου στο τιμόνι της ομάδας, ύστερα από τις πιέσεις του τελευταίου διαστήματος που δέχεται. Απάντηση του “tsipas blog”: Ο Μπακαλάρος θα δώσει μια χορηγία και τέλος.

Το τρίτο και τελευταίο σενάριο, λέει ότι ο Δημήτρης Δρόσος δεν είναι χθεσινός, το ξέρει το έργο, άρα θα αποδειχθεί πολύ σκληρός για να πεθάνει. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανασχοληθεί ο Μαρλαφέκας, ο Μπακαλάρος θα αρκεστεί σε μια χορηγία, o Κουνάβης θα ξαναμπει στο παιχνίδι μόνο σε περίπτωση που βγει δήμαρχος ο Νικολόπουλος, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι δύσκολο να τον φάνε.

Ειδικά, αν καταφέρει να αποδείξει με στοιχεία τους ισχυρισμούς του, για τα λεφτά που έχει βάλει, τα 700 χιλιάρικα, το τρίμηνο Ιανουάριο- Φεβρουάριο- Μάρτιο, που ηγήθηκε σε διοικητικό επίπεδο, δεν τον κουνάει κανείς.

Ο ίδιος, πάντως, πιστεύει πως εφόσον δε υπάρχει σάλιο στην Παναχαΐκή, την ώρα που τουλάχιστον 300.000 ευρώ θα χρειαστούν για τους νεκρούς μήνες, δεν θα αργήσουν να του ξαναχτυπήσουν την πόρτα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.