ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πέρασε μπροστά ο Νεκτάριος Φαρμάκης- Μόνο στην Αχαΐα χάνει!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πέρασε μπροστά ο Νεκτάριος Φαρμάκης- Μόνο στην Αχαΐα χάνει!

Όπως σας έλεγα προ καιρού, ότι προηγείται σταθερά ο Κατσιφάρας, αλλά δεν τραβάει, κάτι το οποίο αποτυπώνεται -και-στις προβλέψεις του Stoiximan.gr, έτσι και τώρα σας λέω ότι, οι μετρήσεις όλων των εταιρειών δημοσκοπήσεων, δείχνουν ότι η Νεκτάριος Φαρμάκης πέρασε μπροστά στους δύο από τους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!

Στην τελευταία που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεση του το tsipas blog, ο εκλεκτός της ΝΔ προηγείται με σημαντική διαφορά έναντι του νυν Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα στην Αιτωλοακαρνανία. Σημαντικό, επίσης, γεγονός ότι «πήρε κεφάλι» στην κούρσα του τίτλου που αφορά την Ηλεία. Στην Αχαΐα εξακολουθεί να είναι δεύτερος, όμως έχει μειωθεί η διαφορά, στις 5 μονάδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλωστε, για όσους παρακολουθούν με προσοχή το τι γράφω, σας είχα προϊδεάσει ότι αν ο Φαρμάκης κόψει πρώτος το νήμα σε Αιτωλοακαρνανία- Ηλεία και χάσει με μικρή διαφορά στο «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, τότε θα βγει περιφερειάρχης.

Αυτή τη φορά, θα πρέπει να κρατήσετε ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να ανησυχεί (αν ήδη δεν έχει πανικοβάλει) το επιτελείο του Κατσιφάρα: Οι μετακινήσεις από τον Κατσιφάρα προς άλλος υποψήφιους, πόσω μάλλον προς τον Κώστα Σπηλιόπουλο, έχουν αυξηθεί σημαντικά, οι δε διαρροές του Φαρμάκη προς άλλους υποψηφίους έχουν μειωθεί δραματικά! Κι αυτή είναι η τάση, όσο κι αν μερικούς δεν τους ευχαριστεί αυτό!

Βλέπετε, ακόμη και στις πειραγμένες μετρήσεις, αν ξέρεις να διαβάζεις τους αριθμούς και να προσέχεις τις λεπτομέρειες, ειδικά τα ποιοτικά στοιχεία τους, τότε (και μόνο τότε) μπορείς να βγάζεις χρήσιμα συμπεράσματα… Κι εν τέλει, αυτά μόνο έχουν αξία. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση και για -δήθεν- εντυπώσεις… Όταν, όμως, έρθει η ολική ανατροπή, τότε δεν μπορείς να κάνεις το άσπρο μαύρο… Απλώς μπορείς να αυξομειώνεις διαφορές, όπως γίνεται τόσο καιρό, όπως γινόταν ανέκαθεν…

Διαβάστε επίσης : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η «μακάβρια» διαφήμιση, που ο Φαρμάκης «έκοψε», για να μην στοχοποιήσει τον Κατσιφάρα


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.