Ζήτησε 40 άτομα αστυνομική φρουρά! Επέστρεψε την Κυριακή από το Ροστόφ στην Ελλάδα μετά από 15 μήνες ο Ιβαν Σαββίδης! Η πτήση από τα Αραβικά Εμιράτα, το ραντεβού με άνθρωπο του Μαξίμου και ο έλεγχος από την Τράπεζα Ελλάδος

Ορισμένα πράγματα πρέπει να κουβεντιάζονται πρόσωπο με πρόσωπο. Οι εξελίξεις στο Ρωσικό – Ουκρανικό πόλεμο άναγκασαν τον Ιβάν Σαββίδη να έρθει στην Ελλάδα και να κουβεντιάσει με ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος! Μετά από πολύμηνη παραμονή του στο Ροστόφ, ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα, με πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να είναι παρόν στο ραντεβού τις επόμενες μέρες με ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος για να κουβεντιάσουν το τι γίνεται με την παρουσία του στην Ελλάδα σε σχέση με το πογκρόμ που κάνει η Ευρώπη σε ότι… μυρίζει Ρωσία.

H εσπευσμένη επιστροφή του στη χώρα, έχει επίσης σχέση με την έρευνα που πραγματοποιεί η Τράπεζα της Ελλάδος για τις συναλλαγές ολιγαρχών με το τραπεζικό και πολιτικό σύστημα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, λένε ότι πραγματοποίησε και συνάντηση με συνεργάτες του σε τοποθεσία στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Αυτό πάντως που προκάλεσε εντύπωση είναι η αυξημένη αστυνομική συνοδεία που ζήτησε, 40 άτομα, προκειμένου να νιώθει ασφάλεια, πέρα των 13ων ατόμων – ιδιωτών που διαθέτει ο ίδιος.

-apodytiriakias.gr

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.