Το σοκ θα είναι πρωτόγνωρο με τον καινούργιο Βασίλη Οικονόμου

Ίσα που κρατιέμαι να μην αρχίσω τα βαριά φωγκιτά. Tα όσα θα δείτε στο καινούργιο single του Βασίλη Οικονόμου, που οσονούπω θα κυκλοφορήσει, σε απευθείας παγκόσμια μετάδοση από το Youtube. Θα έχει την στήριξή και μάλιστα την μεγάλη από την Panic Records..και θα μας αρρωστήσει.

Το καινούργιο και το διαφορετικό, αυτό που δεν έχετε ξαναδεί, αυτήν τη φορά, θα είναι πιο έντονο κι απ’ τον πάγο στην Ανταρκτική. Το σοκ θα είναι πρωτόγνωρο…Και σαν άκουσμα και σαν εικόνα. Το κεφάλι όλων των εμπλεκόμενων είναι σκυμμένο, εδώ και πολλές μέρες. Ανάσα δεν έχουν πάρει. Είναι προσηλωμένοι πάνω στην οθόνη. Κοιτάζουν ξανά και ξανά τα πλάνα. Το τέλειο θέλουν και το θέλουν τώρα. Είναι φανερό ότι πάνε για το μπαμ το μεγάλο. Το κοινό να χειροκροτήσει με τρέλα και να ενθουσιαστεί τόσο, σαν σε βράβευση τελικού Champions League.. Στην εξίσωση της υπόκλισης, φυσικά να είναι και οι επιχειρηματίες. Να ανοίξουν καλά τα μάτια στο τζόκερ που θα έχουν μπροστά. Να το αρπάξουν, να μη αφήσουν και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένο. Δηλαδή πίσω στα αποδυτήρια και όχι μπροστά στις κάμερες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα κάνουν πάλι το λάθος ; Θα φανεί σε λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης : New Βασίλης Οικονόμου και τα μυαλά στα κάγκελα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.