Η υπόθεση “βιασμού” Μπίκα και οι απαραίτητες εξηγήσεις στους τηλέ – εισαγγελείς και ιστοσελιδοθάφτες! Όταν η δικαιοσύνη μας βολεύει απονέμεται στο όνομα του Ελληνικού Λαού! Όταν δεν μας βολεύει υπαγορεύεται από την Ολιγαρχία!

Πριν λίγα 24ωρα η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάπα απέρριψε ως ψευδής τους ισχυρισμούς της Μπίκα, με τους οποίους είχε κρεμάσει στα μανταλάκια γόνους πάμπλουτων οικογενειών… ως βιαστές.

Πολλοί έτρεξαν να βγάλουν μεροκάματο κρατώντας το θέμα στην “πρώτη σελίδα”. ΔΕΝ ζητούσαν λεφτά από τους φερόμενους βιαστές αλλά από την διαφημιστική εταιρεία που χειριζόταν τον λογαριασμό των επιχειρήσεων τους. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Ήρθε η ώρα όμως που σύμφωνα με την εισαγγελέα, αφού ρώτησε, ερεύνησε, μελέτησε έγγραφα, έκανε πραγματογνωμοσύνες, ότι η Μπίκα είπε ψέματα σε όσα ισχυρίστηκε! Οι “πρόθυμοι” που είχαν τρέξει ως τηλέ – εισαγγελείς και ιστοσελιδοθάφτες να κατακρεουργήσουν τους φερόμενους βιαστές τα έβαλαν με την εισαγγελέα. “Η ολιγαρχία νίκησε την δικαιοσύνη.” λένε. Προφανώς αρκετές φορές ο φτωχός δεν βρίσκει το δίκιο του γιατί δεν έχει τα οικονομικά μέσα για να το πράξει. Από αυτό το σημείο όμως, που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει αφού η Μπίκα είχε αμέριστη οικονομική – νομική υποστήριξη, μέχρι να λέμε ότι η εισαγγελέας, λειτούργησε κατά εντολή μιας πλούσιας οικογένειας, πάει πολύ. Γιατί η Μπίκα να μην είπε ψέματα ; Πρώτη φορά γίνεται κάτι παρόμοιο ; Αν κάποιοι έχουν στοιχεία για μεροληψία της δικαιοσύνης ας τα καταθέσουν. Μέχρι τότε ζητείστε συγνώμη από όσους διασύρθηκαν, εξευτελίστηκαν από τους ισχυρισμούς της.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.