Τώρα αρχίζουν όλα

Να δείτε που θα γυρίσει ανάποδα, στην άλλη άκρη θα πάει. Αυτή η ιστορία, από την Θεσσαλονίκη, η περίεργη. Θα γυρίσει ολοκληρωτικά και τελείως ανάποδα, διότι όλα τα στοιχεία το προσδιορίζουν, φτιάχτηκε από λάσπη. Από ψέματα. Από δόλο. Από σκοπιμότητα. Η πρώτη ανατροπή έγινε και πάμε για την δεύτερη, που στην ουσία θα είναι πρώτη, κορυφαία, πρωταθλήτρια, που δεν φαινόταν στο γυμνό μάτι του θεατή και τηλεθεατή.

Δηλαδή ; Δεν είναι μόνο η εισαγγελική πρόταση, που εκδόθηκε προ μερικών ημερών, σύμφωνα με την οποία, η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις Αρχές». Καταγράφοντας η δικαστική λειτουργός μία σειρά από λόγους (κι ανάμεσα σε αυτούς τα πορίσματα τοξικολογικών εξετάσεων, οι μαρτυρίες τουλάχιστον 6-7 ατόμων και το βιντεοληπτικό υλικό) από τα οποία προκύπτει ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως κακοποίηση της 24χρονης κι ότι υπήρξε σκοπιμότητα στη σχετική καταγγελία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ μπαίνει και η σημαντική έρευνα από δικαστικές κι αστυνομικές αρχές, για έναν ύποπτο θάνατο, για ξυλοδαρμούς , για απάτες κι άλλες παράνομες ενέργειες, με ενδεχόμενη εμπλοκή κρατικών λειτουργών, που φαίνεται να πραγματοποιείται –όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- για πρόσωπα που έχουν πιθανόν άμεση ή έμμεση σχέση με την καταγγελία του «βιασμού» της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.