Υπόθεση Μπίκα – Τι έγινε; Στα άρματα, ότι τα άρπαξαν όλοι

Υπάρχουν και τα ρεπορτάζ, με την επιγραφή «ΑΥΣΤΗΡΩΣ ακατάλληλον». Τα ακατάλληλα για τους τηλέ – εισαγγελείς και τους ιστοσελιδοθάφτες! Όταν η δικαιοσύνη μας βολεύει απονέμεται στο όνομα του Ελληνικού Λαού! Όταν δεν μας βολεύει υπαγορεύεται από την Ολιγαρχία!. Και πλέον τους έχουν πάρει πρέφα. Πως δεν κάνουν καμία ανεξάρτητη δημοσιογραφία, και μάχιμη και σκληρή, στην πολύκροτη υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε το βιασμό της, σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα, καταλήγει στην εισήγησή της, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι : Υπήρξε ψευδής η καταγγελία και δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη. Επίσης, δέχεται τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου, ότι όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ήταν προϊόν συναίνεσης. Κατά συνέπεια, η εισαγγελέας τον απαλλάσσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τι περίεργο! Οι γνωστοί – άγνωστοι, που βρίσκονται στη στράτα της, πήραν πάλι τα τανκ και τα κανόνια. Τι έγινε; Μπλα μπλα μπλα. Ένα, τα άρπαξαν οι δικαστικοί. Δύο, τα άρπαξε και το Πρώτο Θέμα. Η μεγαλύτερη Κυριακάτικη εφημερίδα της χώρας.

Γιατί; Για το ρεπορτάζ αυτό : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.