Υπόθεση κόκας στην Πάτρα- Η «άριστη» ποιότητα και η φημολογία για το ποιοι είναι

Έχω διαβάσει πολύ, από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Έτσι από αρκετά ενωρίς κατέληξα σε δυο συμπεράσματα, τα οποία με τα χρόνια όλο και επιβεβαιωνόντουσαν στο νου μου. Πρώτον, να μην έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν, ακόμα και στον ίδιον τον πωπό μου. Και δεύτερον, ότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κάτι που φαίνεται πολύτιμο εξωτερικά, δεν έχει πραγματική αξία. Η κουβέντα για την υπόθεση κοκαΐνης στην Πάτρα, που καίει πολλούς και γνωστούς της πόλης. Συνολικά 50. Τι θέλω να πω; 

Διαβάζω στο site του Κωνσταντίνου Φλαμή :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από τη πρώτη στιγμή της σύλληψής τους, και οι τέσσερις αρνούνται τις κατηγορίες για τα αδικήματα που τους αποδίδονται και επισείουν ποινές καθείρξεως από 10 έτη έως και ισόβια. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιος από την σπείρα διαφήμιζε το προϊόν στους πελάτες του, λέγοντας… “να μας προτιμάτε, έχουμε άριστη ποιότητα”. Να υπενθυμίσουμε ότι οι συλληφθέντες είναι ένας ιδιοκτήτης καφέ πατέρας παιδιών, ένας ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων, ο πατέρας του συνέταιρου του προηγούμενου και ένας ακόμη άνδρας. Η σύλληψή τους έγινε μετά από  πληροφορίες της Αστυνομίας και τα ναρκωτικά, συνολικά 1,2 κιλά βρέθηκαν σε συσκευασία πίσω από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.

Στο μεταξύ στην Πάτρα υπάρχει ήδη έντονη φημολογία για το ποιοι περιλαμβάνονται στην λίστα με τους 50 περίπου πελάτες της σπείρας. Διαρρέονται πολλά για ιδιοκτήτη καταστήματος της Πλατείας Γεωργίου, για δύο καταστηματάρχες της Ρήγα Φεραίου, για ιδιοκτήτη καταστήματος στην οδό Ερμού, για μία γιατρό με μεγάλη κοινωνική δράση αλλά και για πολλούς άλλους. Κάποιοι εξ αυτών έδωσαν και κατάθεση στην Αστυνομία και δήλωσαν χρήστες. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.