Αυτός “μόνταρε” -προσωρινά- τη δουλειά με την κοκαϊνη στην Πάτρα

Το ακούς και δεν σαλτάρεις. Δεν πετάγεσαι μέχρι το ταβάνι. Αναβλήθηκε, λέει, η διαδικασία της απολογίας των 4 συλληφθέντων, που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους, στο κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη σε ολόκληρη την Πάτρα. Ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το πρωί, να περάσουν την πόρτα του Ανακριτή Πατρών. Που τελικά δεν έγινε. Με απόφαση όχι της Αστυνομίας, όχι της δικαστικής εξουσίας, όχι της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Όχι τίποτα από όλα αυτά. Την δουλειά την μόνταρε ο κορονοΐος. Γιατί είναι ο κορονοΐος. Ο πάνω από όλους.

To πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε κρούσμα κορονοΐου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου της οδού Ερμού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκεί βρίσκονται και κρατούνται και οι 4 συλλεφθέντες για την υπόθεση της κοκαΐνης.

Αν και το επιβεβαιωμένο κρούσμα (αλλοδαπός) μεταφέρθηκε άμεσα στα κρατητήρια του Α.Τ. Ακράτας, οι 4 θεωρούνται ύποπτα κρούσματα, αφού βρίσκονταν στον ίδιο χώρο με τον κρατούμενο που διαγνώστηκε θετικός.

Άμεσα έγινε λήψη δείγματος και από τους 4 συλληφθέντες για μοριακό έλεγχο. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν αναμένεται να είναι γνωστά μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει ερωτηματικό ως προς το πως θα εξελιχθεί η παρουσία τους ενώπιον του Ανακριτή.

Εξετάζεται κάθε πιθανό σενάριο για την απολογία τους και υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ανακριτή για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Ένα από τα σενάρια είναι η παράταση της προθεσμίας (εφόσον το προβλέπει ο νόμος) και ένα άλλο είναι οι 4 συλληφθέντες να απολογηθούν φορώντας ειδικές στολές για τον κορονοΐο.

Διαβάστε επίσης : Υπόθεση κόκας στην Πάτρα- Η «άριστη» ποιότητα και η φημολογία για το ποιοι είναι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.