Υποχρεούται πλέον να ξοδέψει

Γιώργος Μπάρλος

Την προηγούμενη Κυριακή, κέρδισε 2-0 η Παναχαΐκή στην Αυγιά τον Εργοτέλη και, έτσι, σηματοδότησε το πέρασμα στη νέα εποχή με πολύ επιτυχημένο τρόπο. Έπειτα, ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του Σωκράτη Οφρυδόπουλο και του Νίκου Λουμπαρδέα. Δύο επιτελικών στελεχών που σημαίνουν πολλά για την ομάδα. Η συσπείρωση είναι αναγκαία και δεδομένη, οπότε η διοίκηση, το βράδυ της Τετάρτης, παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Τώρα, όμως, θέλω να επικεντρωθώ σε κάποιες δηλώσεις που έκανε το νέο αφεντικό της Παναχαΐκής, ο κος Γιώργος Μπάρλος: «Υπάρχει πλάνο να λυθούν τα προβλήματα και να ανέβει η ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το καλοκαίρι η ομάδα ούτε θα πουληθεί ούτε θα μεταβιβαστεί. Δεν υπάρχει επενδυτής για εμάς».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με ρωτάς τι σημαίνουν τα όσα είπα ; Λεφτά! Αυτό σημαίνει. Αν θέλει μία ΠΑΕ να αλλάξει επίπεδο, να “αρπάξει” από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ακόμα και από τους χορηγούς, πρώτα θα τα “σπρώξει”. Να κάνει επενδύσεις, όπως το λένε στη γλώσσα της οικονομίας. Να κάνει πρώτα ελκυστικό το μαγαζί. Έτσι πάει.

Βέβαια, το νούμερο που πρέπει να βγάλει από τη τσέπη διαφοροποιείται κατά πολύ από τώρα, αν κρατήσει και μετά τις 30/6 το τιμόνι της ομάδας. Ο σχεδιασμός θα γίνει από την αρχή, από μηδενική βάση. Ο ίδιος, για αυτό το θέμα, δε μασάει τα λόγια του και λέει κατηγορηματικά πως “Η Παναχαΐκή δεν πουλιέται, δεν μεταβιβάζεται”.

Πάντως, μπορώ να του αναγνωρίσω ότι, προς το παρών, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Γιατί αγαπάει την συγκεκριμένο ομάδα; Αδιάφορο. Δεν αποκλείεται να την αγαπάει, όπως και να είναι θαυμαστής της. Η απάντηση είναι ότι δεν τον γεμίζει τίποτα άλλο, ούτε η δουλειά του, ούτε κάποιο χόμπι του, όσο “αλκοολίκι” με το να ασχολείται καθημερινά με την Παναχαΐκή.

Διαβάστε επίσης : Παναχαΐκή : Kονέ Δήμου η χορηγία Θεοχαρόπουλου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.