Ο φίλος του Μητροπολίτη που θέλει να βγάλει εφημερίδα

Ο φίλος του Μητροπολίτη που θέλει να βγάλει εφημερίδα

*** Ο τίτλος της “Απογευματινής” θα παραμείνει κλειδωμένος οπως ολα δειχνουν για πολύ καιρό ακόμα σε καποιο συρταρι της Εθνικής Τράπεζας. Ο τελευταίος που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει,ισχυρός επιχειρηματίας κυπριακής καταγωγής, ακουσε το ποσό που απαιτείται, ευχαρίστησε και αποχώρησε ησύχως μετα της συνοδείας του…

*** Μαθαίνουμε ότι Μητροπολίτης του νομού Αττικής, που κινείται καθημερινώς πέριξ της πλατείας Κολωνακίου, έχει υποσχεθεί σε φίλο του, δημοσιογράφο, ότι θα του εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την έκδοση ημερήσιου φύλλου που θα φέρει τα πάνω – κάτω.

*** Δεν άντεξε τελικά η “Νέα Σελίδα” του Λιβάνη. Κυκλοφόρησε ως φουλ υποστηρικτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αμέσως μετά τις εκλογές έστριψε ξαφνικά (και άκομψα) υπέρ του ΚΙΝΑΛ και εν τέλει της νυν κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αλίμονο σε όσους πιστεύουν (και είναι αρκετοί δυστυχώς) ότι οι εναπομείναντες αναγνώστες τρώνε κουτόχορτο. 

*** Σβηστή πέρασε η αποκάλυψη της “Δημοκρατίας” την περασμένη Κυριακή ότι νιόπαντρος βουλευτής της ΝΔ διατηρεί ακόμα και σήμερα εισπρακτική εταιρεία. Τσιμουδιά τα κανάλι.

-zoornalistas.com

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.