Υπάρχουν ακόμα βασιλιάδες και είναι ήρωες επειδή λένε πως έχουν καρκίνο

Η είδηση στο ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο δεν είναι στο ότι ένας 76χρονος άνδρας έχει καρκίνο αλλά στο ότι στον 21ο αιώνα υπάρχουν ακόμα βασιλιάδες.

Πραγματικά, είναι ακατανόητο να υπάρχουν ακόμα βασιλιάδες και αυτό να είναι αποδεκτό από τις κοινωνίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλοι αυτοί οι δικαιωματιστές, που υποστηρίζουν πως πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα, γιατί δεν είναι έξαλλοι που υπάρχουν ακόμα βασιλιάδες, βασίλισσες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, δηλαδή άνθρωποι με περισσότερα δικαιώματα από όλους τους άλλους, μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκαν από συγκεκριμένους γονείς;

Ναι, αλλά έτσι τον βρήκαμε τον θεσμό της βασιλείας.

Ωραία, και το να παντρεύονται μόνο άνδρες και γυναίκες μεταξύ τους έτσι το βρήκαμε αλλά το αλλάξαμε. Και ρεύμα δεν βρήκαμε από τους προηγούμενους αλλά κάποια στιγμή βάλαμε. Αν αφήναμε τα πράγματα όπως τα βρίσκαμε, θα ήμασταν ακόμα στις σπηλιές.

Μήπως δεν καταργείται ο θεσμός της μοναρχίας επειδή είναι …δικαίωμα;

Ναι, μπορεί να είναι δικαίωμα η μοναρχία για τις βασιλικές οικογένειες, όπως είναι δικαίωμα ο γάμος για όλους.

Ο γάμος είναι δικαίωμα, το να έχει κάθε άνθρωπος φαγητό και στέγη δεν είναι δικαίωμα. Μαθαίνουμε πράγματα στις μέρες μας.

Τίποτα δεν αναδεικνύει περισσότερο τη γελοιότητα και την υποκρισία των δικαιωματιστών από το ότι όχι μόνο αποδέχονται τους βασιλιάδες αλλά έχουν και μια συμπάθεια για τις βασιλικές οικογένειες και τα …δικαιώματά τους.

Γενικά, όλοι αυτοί οι δικαιωματιστές είναι πλούσιοι και λυσσάνε με τα δικαιώματα αλλά δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα δικαιώματα των φτωχών. Μάλλον θεωρούν πως είναι δικαίωμα του φτωχού να είναι φτωχός.

Μαθαίνω από τα ΜΜΕ πως είναι γενναίος ο Κάρολος επειδή δηλώνει δημόσια πως έχει καρκίνο, αλλά κανείς δεν λέει γενναίους όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν καρκίνο, το λένε δημόσια και ζητάνε ιατρική βοήθεια, ενώ στην Ελλάδα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι ο καρκίνος δεν θεωρείται επείγουσα ασθένεια εκτός αν είσαι στα τελικά στάδια. Στην Ελλάδα, ήρωας δεν είναι ο καρκινοπαθής, ήρωας είναι ο υπουργός.

πηγή: pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.