Το χρήμα αλλάζει τα… μυαλά, δεν ισχύει για όλους!

Το ξεκίνημα του Νίκου Οικονομόπουλου. Πριν δεκαέξι χρόνια, το 2007, στο Dream show 2. Απλά είναι αξέχαστο το παρελθόν, και είναι στιγμές, που έχεις ανάγκη την παρέα του. Να το ξανακούσεις να σου μιλάει, να θυμηθείς τη φωνή του. Πως να μην είναι, όταν κάτι το ήθελες πάρα πολύ, και να τα κατάφερες, παρά τις πολλές δυσκολίες, που στην αρχή σου φαινόντουσαν βουνό. Οπότε, οι εικόνες μαζί του, ξανάρχονται στη θύμηση σου και είναι πιο έντονες από ποτέ. Λες και η ματιά στο παρελθόν είναι απαραίτητη, για να κάνεις την σύγκριση, αν άλλαξες στη πορεία, ή παραμένεις πιστός στις αλήθειες σου.

Κουβέντα με τον άλλον πατρινό, τον Ανδρέα Κούφη, μέσα στο σπίτι του Dream show 2, το 2007. “Θέλω να γίνω τόσο διάσημος, να μπορέσω να γεμίσω στάδιο 100 χιλιάδες κόσμου. Αλλά, τα λεφτά που θα μαζευτούνε, εγώ ό ίδιος, θα τα βάλω σε ιδρύματα”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για το στιγμιότυπο, στο 01:18 λεπτό

Και φτάνουμε στην είδηση. 18.08.2023 είχε βγει, παντού είχε παίξει! Βούλιαξε το γήπεδο του Πιερικού, με τον Νίκο Οικονομόπουλο , ο οποίος τραγούδησε για καλό σκοπό. Ο κόσμος τραγούδησε τα κομμάτια του τραγουδιστή και θαύμασε την μοναδική παρουσία του.

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την αποπεράτωση του Ι.Ν Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης.

Τη συναυλία διοργάνωσαν, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.